9. prosince 2015

Smashbook 2015 - květen podruhé

Pokračujeme s květnem ve Smashbooku...  Další dvojstránka patří dvěma akcím z konce května - bezautovému výletu na Potštejn a Supportímu sjídění řeky Orlice.

Levá strana patří  výletu na Potštejn - pěšky na nádraží, vlakem do Litic, pěšky na Potštejn a vlakem domů. Uprostřed mapa naší desetikilometrové cesty spolu s malou kartičkou převýšení - pod ní opět kapsa s kartičkou na podrobnější journaling. Kolem pak několik (složitě) navybíraných fotek a bílou fixou psané popisky. Nálepkami vyvedené datum a titul. Vše.

Vpravo pak je SOSO neboli Supportí odpolední splouvání Orlice. Firemní akce s několikaletou tradicí, na kterou jsem se letos dostala poprvé. A stálo to za to! Rozhodně jsme chytili nejhorší počasí za poslední měsíc, ale i tak to byla zábava. Podklad stránky byl původně zelený, tak jsem si ho tematicky přelepila tmavě modrou washi páskou, rozložila fotky a na nic jiného už vlastně ani nebylo místo. Takže popis tentokrát jen naprosto minimalistický a další stránka letošního Smashbooku je hotová.







Žádné komentáře:

Okomentovat